Poes plast in huis

poes plast in huis

Kira is een lieve poes van zes jaar oud. Vorig jaar augustus hebben wij er een kitten bij genomen, Lesi. We dachten ‘dat vindt Kira helemaal geweldig natuurlijk’. Niet dus. We kregen problemen met haar, ze ging niet meer op de bak. We zijn toen bij de dierenarts geweest en na verschillende onderzoeken bleek er niets met haar aan de hand te zijn.

We hebben Feliway geprobeerd zodat ze rustig zou worden want ze was nogal gestresst door Lesi. Dit werkte niet. Toen hebben we op advies van de dierenarts kalmerende tabletten gegeven wat ook niet hielp. Na maanden tobben, en proberen haar met veel geduld op de bak te krijgen, hebben we weer contact gezocht met de dierenarts. Ik had gehoord over gedragstherapie en vroeg of zij misschien een adres voor mij hadden. Zo ben ik in contact gekomen met Yvon.

Van Yvon kreeg ik verschillende adviezen om Kira weer zindelijk te krijgen. Dit werkte bij Kira niet echt en toen ben ik op advies van Yvon begonnen met een zindelijkheidstraining. We zij nu vier weken bezig. Kira heeft nergens meer geplast dan alleen op de bak. We zijn hier natuurlijk heel blij mee! Lesi is nu ook een stuk rustiger geworden en nu ze wat ouder is gaat het samen ook stukken beter gelukkig. Wij zijn erg blij met dit resultaat.

Monique

Loading