Klantreacties

Even een berichtje van ons en onze ‘probleem kater’ Rauzer. Het gaat nu eigenlijk heel erg goed met hem en met ons. Ook de andere dieren zijn rustiger. Hij heeft nog twee maal gesproeid in huis tegen de vaatwasser. Hij is compleet veranderd. Ik heb echt mijn eigen kat weer terug. Heel erg bedankt nogmaals”

Dit is voor mij een GOEDE VRIJDAG!!!!!!  De vlag kan uit!! Ze zijn weer vriendjes!!!! OH…wat ben ik blij en gelukkig!!! Zojuist holde ze achter elkaar aan op de trap om te spelen ….hoe is’t mogelijk!!! ZO FIJN DIT!! Geduld en juiste hulp van jou heeft toch geholpen!!

Fien ligt sinds een week samen met Ferron en Noortje bovenop de koof, en wat voorheen met geblaas en gegrom ging, is het nu elkaar wassen en tegen elkaar aan liggen en slapen. Al met al heerlijk om onze katten zo te zien liggen.

Lea maakt nog steeds goede vorderingen en wordt steeds brutaler en vrijer. Ze is wat meer op haar gemak en is  bijna altijd beneden. Ik kan haar nog niet aaien maar heb er wel vertrouwen in dat het gaat lukken. En wat ik echt helemaal geweldig vind is dat ze sinds gisteren ook knort als een klein dieseltje.

Het gaat heel erg goed met het uitvoeren van je adviezen! Doordat wij nu heel duidelijk voor ogen hebben hoe we om moeten gaan met Kip is ze echt een stuk rustiger geworden.

Inmiddels alweer een maand geleden dat je bij mij en Flo langs bent geweest… de tijd gaat snel. Dat je in de tussentijd niks van mij gehoord heb is goed nieuws! Want Flo plast weer volledig op de kattenbak! En zijn dus geen andere maatregelen nodig geweest dan jij al met me gedeeld had. Ik ben echt superblij! Geen schoonmaakacties meer als ik opgestaan ben of thuis kom. En dat met een aantal simpele ingrepen….

Maus en bezoek gaat echt met sprongen vooruit. We zijn daar enorm verbaasd over hoe goed en snel deze aanpak effect heeft. Bij het laatste bezoek afgelopen weekend springt ze zelfs op de vensterbank en op tafel en komt ze er echt bijzitten.

Zijn gedrag is 100 % veranderd. Het is zo’n heerlijk lief guitig beestje geworden. Hij valt niet meer aan, bijt niet meer, is bijzonder aanhankelijk en laat zich alles welgevallen. Al met al ben ik zo verschrikkelijk blij dat we doorgezet hebben met Vini, het is echt een heerlijk beestje! Nogmaals dank voor je advies en zo zie je, het kan dus toch goed komen!

Ik wilde je net mailen om te zeggen dat het erg goed gaat. Het plassen is helemaal over, echt geweldig! Ik denk dat je precies de goede analyse hebt gemaakt, dus wij zijn heel tevreden. Veel dank nog daarvoor.

We willen nog niet te enthousiast doen, maar tot nu toe gaat het goed. Hij is veel rustiger in huis en naar Jerry toe. Het plassen en/of sproeien nog niet gebeurd. Al met al tot nu toe voorzichtig positief! Bedankt Yvon!

Ik had het niet meer durven hopen, maar het gaat weer goed tussen Joep en Maja! Ik ben enorm trots op beide katten en ben heel blij dat Joep totaal niet haatdragend is en Maja gewoon weer accepteert als zijn vriendinnetje. Dankjewel voor je hulp, ook namens mijn monsters!

Ondanks dat het weer een tijdje geleden is, hebben we alleen maar goed nieuws. Ferron doet het goed en we vinden nergens plas. Zelfs niet nadat we hem per ongeluk hadden opgesloten in de slaapkamer. Ook zijn urine is onderzocht, en dat is goed.

Het gaat goed met Koe, ze voelt zich eindelijk thuis en huppelt door alle ruimtes. Met Amber is het nog een haat-liefde verhouding maar ze is in ieder geval niet meer bang voor haar. Koe is een aanwinst en je adviezen hebben goed geholpen.

Graag laten we je weten hoe het nu met Ziggy gaat. Het gaat goed! Door jouw advies is hij inmiddels een stuk relaxter geworden en zijn de bijtincidenten gereduceerd. Veel dank daarvoor!

We hebben met wat eenvoudige ingrepen veel bereikt. En dan te bedenken dat we serieuze plannen hadden om Karel elders te plaatsen. Gelukkig dat we toen toch nog contact met jou hebben gezocht, dat heeft uiteindelijk toch tot dit resultaat geleid. Dank daarvoor!

Het gaat erg goed! We zijn erg blij met de adviezen en merken dat Mio en Mao een stuk rustiger zijn. Ze zitten vaker naast elkaar en begroeten elkaar weer. Ook spelen ze weer samen. Ze rennen (op een leuke manier) achter elkaar aan. Soms gaat het dan nog fout, maar ik heb het idee dat ze dat beide steeds minder erg vinden. Dat het minder heftig is. Al met al gaat het dus goed!

Met Kitty gaat het goed, ze komt graag bij ons zitten, maar we moeten wel goed haar signalen in de gaten houden, dan gaat het goed. Gelukkig zijn de kinderen daar ook al goed in en ik moet zeggen dat het de laatste tijd erg goed gaat. Er zijn geen “grote” aanvallen meer geweest. Kitty is een kat met een pittig karakter, maar ook heel lief en de juiste aandacht wil. Ik ben blij dat we u erbij hebben gehaald, want daardoor hebben we meer inzicht in haar gekregen en heb ik echt het idee dat het beter gaat.

Bij deze de evaluatie over hoe het met Mae gaat. De dag nadat je bent geweest, hebben wij alle veranderingen doorgevoerd. Sindsdien heeft ze nergens meer geplast. Ook is ze een stuk rustiger en relaxter. We willen je van harte bedanken voor het advies!

Het gaat steeds beter met Milan! In de afgelopen periode is hij een stuk rustiger geworden. Het bijten doet hij zo goed als niet meer. Fijn dat alle tips zo goed werken!

Nogmaals bedankt voor je hulp met Missy, het is echt een andere kat geworden! Liever en aanhankelijker en ook rustiger in haar gedrag.

Het is inmiddels 2 weken geleden dat we je advies hebben gekregen en ook hebben opgevolgd. Tot mijn genoegen kan ik melden dat we tot op heden nog geen drol in de keuken of ongelukkig plasje zijn tegengekomen. Wij zijn tot nu toe dus erg blij met de tips die we hebben gekregen.

We zijn erg blij dat we je advies hebben gekregen. Pumba is een stuk relaxter. Wat betreft de visite… Ook nu vloog ze niet meteen naar beneden. Ik zag wel aan haar dat ze meer op haar hoede was, klein maken en haar pupillen waren groter dan normaal. Maar toen ze bij mijn vader ging kijken nam ze het snoepje ook gewoon uit de hand van mijn vader. Daarna ging ze lang uit op het kleed liggen en had ze geen aandacht meer voor mijn ouders. Ik heb het gevoel dat het werkt!!

Mellow’s agressieve gedrag is bijna verdwenen. Hij valt nog zelden voeten of handen aan.

Het heeft allemaal effect. Het tapijt laat ze vrijwel helemaal met rust en ze is veel levendiger en actiever. We hebben een aantal kartonnen krabdozen neergezet. Eerst op de plekken waar ze steeds het tapijt vernielde en daarna hebben we die verschoven. Elke keer dat ze daarop krabt, krijgt ze een snoepje. En we hebben een aantal speeltjes gekocht waar we een paar keer per dag mee spelen met haar.

We zijn nu een paar weken verder en we hebben het een en ander geprobeerd aan te passen en te veranderen. Naar ons idee geeft dit Gizmo wel meer rust….als ik thuis kom, komt Gizmo me echt weer gezellig begroeten en knorren en wil ze ook geaaid worden….Cypie staat dan wel hard te miauwen in de gang maar als ik dan de deur open doe is ze ook lief….ze gaat niet gelijk op Gizmo af om aan te vallen, ze komt eerst bij mij knorren.

Het gaat nog steeds goed! Er is al die tijd nergens meer geplast en opmerkelijk genoeg ook niet meer gesproeid.

Rico is super relaxed, zoekt ons op de bank steeds op om te kroelen en ligt zowat tegen ons aan op de bank. Hij slaapt zelfs naast de oppashond op de zitzak, deed hij met onze hond ook altijd. Deze oppashond kent hij ook al 15 jaar, hoor…Ieniminie is ook makkelijker te aaien en komt ook regelmatig op de bank (als Rico er is) Sharkey is ’s avonds als eerste boven en is alleen maar aan het kroelen op bed.

De tips die je ons gegeven hebt hebben zeker goed effect gehad. Roos en Petra zijn nu weer gewoon samen.

Hier even een berichtje vanaf de Hodsonstraat; vorige week hebben we alle maatregelen getroffen voor Gizmo en tot op de dag van vandaag gaat hij netjes op zijn bak, we houden ons vingers gekruist dat het zo blijft want we vinden hem gelijk weer een stuk leuker.

Nog even een Luna-update want de laatste tijd gaat het helemaal bijzonder goed! Ze ligt regelmatig bij me op mijn bureau. springt op schoot, nodigt zichzelf uit om te spelen, ik heb bijna een andere kat! En het leuke is dat ik zie dat ze daar zelf ook heel erg mee in haar sas is. Ze loopt niet meer weg als ik langs haar loop. Echt ik ben superblij dat ik je hebt geraadpleegd!

Het gaat erg goed met Chica! Chica valt ons nooit meer aan, ook niet als spelletje. Als ze wil waarschuwen, doet ze dat duidelijker zichtbaar en meestal zonder nagels. Kortom: dankzij jouw hulp is het allemaal erg goed geslaagd!

Ik wilde even laten weten hoe het nu met Sjors gaat. Het gaat namelijk heel erg goed, sinds ik de veranderingen heb doorgevoerd heeft ze geen enkele keer meer geplast, fantastisch natuurlijk! We zijn erg blij met hoe het nu gaat, alvast bedankt!

Sien haar vacht is nog wat dunnetjes maar wel weer overal terug. Ze ziet erveel beter uit zo! Ze likt nog wel en blijft wat schrikachtig voor onverwachte bewegingen, maar het is een stuk minder. Al met al zijn we heel tevreden.

Even een update. Thijs heeft de hele week nog niet in huis geplast. Ook kan ik niet meer ontdekken dat hij nog wel eens de neiging heeft om te sproeien. De therapie lijkt zijn vruchten af te werpen.

Met Akira gaat het geweldig, voor ons is hij op dit moment weer helemaal de oude. Hij heeft geen open plekken meer en krabt en likt zichzelf niet meer dwangmatig.  Op dit moment zijn we echt blij met hoe het gaat.

Wil je nog even berichten over hoe het met de katten Nidhi, Sjikker en poes Sientje gaat. Het gaat goed. Veel beter dan ik had durven hopen. Ze lopen nu gewoon langs elkaar heen, zitten tegen etenstijd met hun drieën om het hards te bedelen onder de aanrecht en ik zit ’s avonds rustig terwijl de katers op hun plek liggen en ook Sientje. Allemaal in de huiskamer. Ik ben bijzonder blij met de situatie zoals deze is. Ik heb veel aan je advies gehad.

Wij zijn ontzettend blij je te kunnen vertellen dat het veel beter gaat met Joris! Hij heeft af en toe nog steeds last van ‘sloopbuien’, maar deze hangen meestal samen met een lange(re) afwezigheid van ons.

Hierbij het voortgangsverslagje voor Ayla. Het met aandacht aaien gaat goed, we letten goed op en ze heeft ons al een maand of 2 niet meer gebeten of naar ons gehapt. Erg fijn!

Loading