Agressieve poes

Chica is een lieve ietwat ondeugende poes van 4 jaar. Ze was altijd wat agressief, je mocht haar nooit aaien, ze beet, speelde met schade en kwam nooit op schoot liggen. Op de laatste verjaardag ging ze zelfs grommen en blazen naar onze visite, dat was het punt dat we dachten hier moeten we wat mee doen.

Na even zoeken op het internet kwamen we bij Yvon terecht, zij kon ons wel helpen dacht ze. We begonnen een beetje sceptisch, zo van we weten niet of het werkt maar het is het proberen waard. Na een lange vragenlijst kwam Yvon langs. Toen zag ze wat signalen van Chica en gaf ons goede tips om mee aan de slag te gaan, zo mochten we haar niet zomaar meer aaien, als we haar mochten aaien enkel op de kop. Visite mag haar ook niet aanhalen, Chica houdt graag de controle. 

agressieve poes

Nu zijn we enkele maanden verder en ik (haar eerste baasje) mag haar weer aaien…! Mijn vrouw die later in ons gezin is gekomen mag dit nog niet echt, ook zijn we dat wel aan het oefenen met haar. Aanvallen gaat ook steeds beter, met de hulp en tips kunnen we dit ook afleren alleen kost dit wat meer tijd. Afgelopen week kwam ze zelf op schoot liggen, meerdere malen maar 1x heeeeeel ontspannen en zelfs in diepe slaap… dit hadden wij nooit durven dromen. 

Met de tips en tricks van Yvon hebben wij een hoop winst behaald, en hopen straks als onze pup komt dat ook deze tips ons goed verder kunnen helpen.

Iedere kat heeft zo zijn handleiding, dat maakt hem of haar leuk, Yvon helpt je goed met het begrijpen van deze handleiding… wij hebben toch een veel lievere poes terug dan dat ze was!

Loading